Curtea de Apel Bucuresti a hotarat astazi achitarea lui Ion Alexandru Tiriac, pe motiv ca fapta nu exista si a respins apelul procurorilor la decizia instantei prin care Tiriac jr. a fost achitat in dosarul "Cocaina VIP", anunta NewsIn.

Ion Alexandru Tiriac a sustinut astazi, in fata instantei, ca nu este vinovat de consum de droguri si de faptul ca si-ar fi pus la dispozitie locuinta, in vederea consumului de droguri. El a mai afirmat ca nu fumeaza, nu bea, nu consuma si nici nu a consumat cocaina si ca petrecerile din declaratiile martorilor nu au existat, afirmatiile acestora, majoritatea retrase, fiind facute pentru a-si reduce pedepsele.

Avocatul lui Tiriac a cerut magistratilor mentinerea sentintei de achitare pronuntata de Tribunal si respingerea apelului procurorilor. In replica, procurorii au cerut, la termenul de astazi, casarea deciziei Tribunalului Bucuresti si condamnarea lui Tiriac pentru consum si trafic de droguri, detinere si oferire de substante interzise altor persoane.

Decizia magistratilor poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in termen de zece zile.

Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, a fost achitat, pe data de18 octombrie 2007, de catre Tribunalul Bucuresti pentru toate faptele de care a fost acuzat de procurori in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.