Locuintele din nord-vestul capitalei au acum preturi mai mici decat oricand. Compania MB Dezvoltare a inceput exploatarea unei nise extrem de atractive: apartamente de lux pentru clasa medie
Primul proiect de acest fel este Complexul Lac de Nuferi, din nordul Bucurestiului. Locuintele din cadrul noului centru rezidential sunt realizate la standarde occidentale, beneficiaza de spatiu generos, alocat inteligent si au preturi accesibile (apartamentele de 2 camere au preturi incepand de la 69.400 euro).
Preturi accesibile

Complexul dispune de apartamente cu una, doua sau trei camere, ce au suprafete cuprinse intre 45 si 100 mp. Locuintele sunt spatioase, compartimentate eficient si beneficiaza de terase generoase. Un avantaj important este inaltimea redusa a cladirilor: S+ P+ 2E+3 Retras+ 4Retras, dar aceasta nu a impiedicat dezvoltatorul sa echipeze imobilul cu lifturi de ultima generatie care pornesc din parcarea subterana.

Apartamentele au preturi mici si accesibile. De exemplu, garsonierele au preturi incepand de la 63.000 de euro . O astfel de locuinta are suprafata construita de 52 mp din care 4 mp terasa. Daca iti doresti un apartament cu doua camere, afla ca preturile incep de la 69.400 de euro . Acest tip de apartament are o suprafata construita de 58 mp din care 7.92 mp terasa.

Prima faza a proiectului va fi finalizata in noiembrie 2008, data la care 80 de familii se vor muta in noile apartamente.

Daca doresti mai multe detalii legate de apartamente, poti solicita o oferta la adresa de mail office@lacdenuferi.ro, poti suna la telefoanele 0731.088.089, 031.425.12.86 sau poti vizita showroom-ul din Calea Grivitei, nr. 371, sector 1, Bucuresti. Afla mai multe detalii accesand www.lacdenuferi.ro; site-ul este actualizat zilnic astfel incat sa stii din timp care sunt apartamentele ramase disponibile.

Pozitie

Complexul rezidential Lac de Nuferi este situat in Chitila, la 10 km de Piata Victoriei. Alegerea locatiei a fost determinata de accesul rapid si usor catre centrul orasului. Legatura cu arterele principale si zonele importante ale Bucurestiului este inlesnita de traficul fluent din zona.

Apartamente la standarde europene

In ciuda pretului accesibil, apartamentele beneficiaza de spatiu generos, au finisaje de calitate si asigura atat confortul, cat si siguranta unei locuinte moderne, durabile si a unei investitii pe termen lung. Constructia este realizata din beton si caramida, iar ferestrele din PVC pentacameral. Clientii sunt cei care aleg finisajele interioare, tipul de bucatarie (americana sau separata de living) si tipul de parcare (exterioara sau subterana). Dezvoltatorul si-a dorit implicarea activa a clientului in constructia apartamentului, astfel incat locuinta aleasa sa reflecte cat mai bine personalitatea acestuia.

Accesul in cladiri este monitorizat si supravegheat video, iar parcarile subterane sunt prevazute cu usi de acces cu telecomanda. Printre cele mai importante facilitati ale centrului se numara: o zona comerciala, sala de fitness, salon de infrumusetare, zona de solariu natural, spatiu verde pentru odihna si relaxare, pista de jogging exterioara.

Designul arhitectural a fost influentat si determinat de cadrul natural al zonei. Terasele sunt orientate catre un lac populat de nuferi, iar complexul este situat la doar cateva minute distanta de Padurea Mogosoaia. Din acest motiv, locatia este protejata impotriva poluarii si noxelor specifice resedintelor urbane.

Contact Complex Lac de Nuferi:

Adresa showroom: Calea Grivitei, nr. 371, sect.1, Bucuresti
Tel: 0731.088.089
Tel/Fax: 031.425.12.86
e-mail: office@lacdenuferi.ro
www.lacdenuferi.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.