Din 3 martie, in fiecare seara de luni, Teo Trandafir va prezenta la Prima TV show-ul „Momentul adevarului“, o emisiune ce se va filma la Budapesta.
Realizatoarea emisiunii „Teo Live“ isi va petrece weekendurile in capitala Ungariei, unde va inregistra editiile noii productii realizate de Paprika Entertainment. „Pentru ca se vor inregistra mai multe editii intr-o zi, nu este nevoie ca Teo sa faca deplasarea la Budapesta in fiecare weekend. Precizez ca lui Teo nu i se impune acest format, asa cum s-a speculat. E adevarat ca am avut citeva solutii in ceea ce priveste prezentatorii, dar ei i-a placut ideea si a spus ca i se potriveste formatul. Show-ul se face in sinergie cu o alta televiziune din Ungaria, care a preluat formatul si care apartine ProSieben. Vom folosi practic aceeasi infrastructura“, ne-a declarat Camelia Levinta Stettler, director de comunicare Prima TV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.