Actorul american a participat ieri la o intilnire cu elevii unui liceu din Capitala si le-a explicat care sint consecintele consumului de droguri
Sute de elevi din Colegiul National „I.L. Caragiale“, carora li s-au alaturat zeci de profesori, s-au imbulzit ieri in sala de festivitati a liceului de pe Calea Dorobanti pentru a discuta cu actorul american Steven Seagal despre consumul de droguri. Intilnirea a fost organizata de Agentia Nationala Antidrog (ANA). Pentru ca sala a devenit neincapatoare, tinerii liceului l-au asteptat pe actor pe holuri si afara.

Seagal si-a facut aparitia intr-o masina de lux, iar la intrarea in liceu si-a impreunat miinile in semn de salut, la care a atasat o plecaciune in stil de arte martiale. Pina la sala de festivitati, Seagal a fost fugarit pe hol de elevi si de ziaristi. Inauntru a fost pozat tot timpul cu telefoanele mobile si filmat.

Actorul si regizorul american a raspuns elevilor la intrebarile puse de profesori pe o lista. La intrebarea „Ce inseamna in America sa fii cool la 17 ani?“, Seagal a raspuns ca „trebuie sa faci ceva ce te face fericit, atit timp cit nu-i raneste pe ceilalti“. Elevii au mai fost curiosi sa afle ce influenta are familia asupra copilului in privinta drogurilor. Actorul a explicat ca, „atunci cind tinarul nu are o mama sau un tata care sa se ocupe de el, lipsa afectiunii duce la consumul de droguri“. El a adaugat ca nu a mintit, nu a inselat si nu s-a drogat vreodata. Seagal a mai spus tinerilor si profesorilor ca in America exista un serviciu de interventie, prin care persoanele drogate sint internate in spital fortat, fiind adunate de pe strazi de catre familiile lor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.