A trecut cu umor peste toate greutatile vietii. Madalin Voicu ar vrea sa traiasca intr-o tara linistita, cu oameni demni si cu mai putina prostie.
Adevarul: Ce parere aveti despre piesele care intra in cursa pentru Eurovision?

Madalin Voicu: Pentru mine, Eurovisionul este un fel de Miss Piranda. Festivalul a devenit, in ultimii 10 ani, mai mult un manifest politic decat cultural. Noi avem multi tineri interpreti care ar putea sa puna in valoare Romania, dar nu stiu exact care sunt gusturile juriului. Am fost invitat in comisie, dar am refuzat, pentru ca nu-mi doresc sa intru in polemici cu unii sau cu altii. Noi am fost undeva in elitele muzicii internationale pana pe la sfarsitul anilor `90, dar acum sunt promovati tot felul de tineri carora li se da impresia ca sunt vipuri, dar dupa un an de zile sunt abandonati, pentru ca impresarii si-au facut treaba cu ei.

- Credeti ca Anca Parghel ar fi avut o sansa daca intra in concurs?

La acest festival nu vin oameni cu o statura profesionala serioasa, cum este Anca Parghel, lor le trebuie smecherasi, pitipoance, care fac mai mult joc de scena si spectacol decat muzica.

- Pregatiti un nou album?

Da. Materialul este gata. Impreuna cu formatia mea, Madrock, voi lansa un album ce va readuce in atentia publicului stilul rock pur, greu de cantat, dar usor de ascultat.

- Pe cand un CD si cu muzica lautareasca?

Acesta este un proiect. Incerc sa aduc in studiul Electrecord cei mai buni lautari si sa facem o noua culegere cu muzica de pahar si de voie buna, o combinatie intre muzica populara, muzica lautareasca si cea tiganeasca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.