Tichetele pentru meciurile tricolorilor la Campionatul European de fotbal s-au scos la vanzare, azi-noapte, pe site-ul „biletefotbalonline.ro“.
Goana dupa bilete pentru meciurile Romaniei in Grupa C a Campionatului European de fotbal din Austria si Elvetia a inceput azi-noapte, la ora 0.00, odata cu deschiderea sistemului operational on-line care centralizeaza solicitarile. Conform regulilor UEFA, singura institutie abilitata sa comercializeze bilete pentru partidele tricolorilor la EURO este Federatia Romana de Fotbal. Doritorii de bilete trebuie sa aplice aici singurul loc unde se fac rezervari. Este pentru prima oara in Romania cand comercializarea tichetelor se face exclusiv pe Internet.

Inscrierea se va incheia pe 7 februarie. Se pot cumpara doar tichete de categoria a II-a si a III-a. FRF a blocat biletele de categoria I, oprindu-le pentru „familia fotbalului“ din Romania.

Huliganii vor primi „delete“

Se pot cumpara cel mult doua bilete de persoana pentru fiecare partida. Se vand tichete pentru un meci, doua sau pachet pentru toate cele trei jocuri ale tricolorilor din faza grupelor.

Fiecare solicitant va completa o fisa individuala pentru fiecare bilet in parte, fiind obligat sa ofere numele, prenumele, data nasterii, CNP, numar pasaport, domiciliul de rezidenta, locul unde va fi cazat pe durata Euro 2008 (daca este cunoscuta la momentul inscrierii), adresa de e-mail, numar de telefon mobil, meciul (meciurile) pentru care opteaza, adresa de livrare a biletului si codul postal.

Pe 7 februarie se vor centraliza cererile. Daca numarul rezervarilor va depasi numarul de bilete, se va organiza o tragere la sorti electronica pe 11 februarie, la ora 12.00. Apoi, prin curier rapid, FRF va trimite biletul (biletele) fiecarei persoane castigatoare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.