DJ-ul si editorialistul Radu F. Constantinescu isi lanseaza vineri intr-un club din Capitala romanul de debut "Filosofia sexului", publicat recent de Curtea Veche, in care spune ca femeile sunt superioare barbatilor, iar relatiile dintre sexe ar trebui sa fie bazate pe atractie si nu pe calcule, informeaza NewsIn.

Ideea principala a cartii este ca "viata e mult prea scurta ca sa faci calcule", iar relatiile dintre barbati si femei ar trebui sa fie bazate exclusiv pe atractie. Nu este vorba doar de calcule financiare, ci despre faptul ca, in general, "mare parte din valorile morale sunt doar niste ipocrizii".

"Cand pui muzica in cluburi, vezi tot felul de chestii, razboaie, batalii care se castiga, se pierd. Oamenii merg mai putin in cluburi ca sa se distreze si mai mult ca sa se cunoasca", spune Constantinescu despre motivul pentru care s-a apucat sa scrie "Filosofia sexului".

Toate personajele feminine din cartea dj-ului se numesc Maria, deoarece "fiecare femeie are ceva si din prostituata Maria Magdalena si din fecioara Maria".

Scriitorul se declara convins ca "nivelul femeilor din Romania e mult superior celui al barbatilor din Romania. Femeile sunt mult mai bune, mai analitice, se descurca mai bine in probleme in care de multe ori barbatii dau inapoi".

Primul tiraj al cartii, editat de Curtea Veche la jumatatea lunii decembrie, a fost de 2.000 de exemplare. Volumul a intrat in topurile de vanzari dinainte de lansare, iar in reteaua Diverta, tirajul s-a epuizat deja, desi cartea nu a fost promovata, informeaza NewsIn.

Radu F. Constantinescu este editorialist la "Ziarul Financiar", coordonator al corespondentilor la radio InfoPro si DJ "freelancer", dupa ce a pus ani de zile muzica in R2, Space sau Twice. El mixeaza exclusiv la petreceri private, si a pus muzica la Casa Poporului, in Sala Tronului din Palatul Regal sau chiar la o petrecere foarte restransa unde a venit Francis Ford Coppola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.