IASI
Presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu, dar si alte oficialitati si-au confirmat prezenta de astazi de la Iasi, cu ocazia sarbatorii Unirii. Dupa parada Garzii de Onoare, participantii vor juca Hora Unirii alaturi de oficialitati, in Piata Unirii, in jurul orei 12.00.

FOCSANI
Manifestarile vor incepe, la ora 11.00, cu un spectacol organizat de Teatrul Municipal "Mr Gh. Pastia". Apoi va avea loc un moment folcloric intitulat "Hai sa dam mana cu mana", sustinut de Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei".

BRASOV
Spectacolul intitulat „Hai sa dam mana cu mana" se va desfasura, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov. Inaintea spectacolului va avea loc un mars al studentilor de la Universitatea „Transilvania", imbracati in costume populare, care vor poposi in Piata Sfatului, unde vor incinge Hora Unirii.

SFANTU GHEORGHE
In Piata "Mihai Viteazul" sunt asteptati si oficialii UDMR. Dupa ceremonialul militar si religios, se va juca Hora Unirii, iar seara este organizat un bal.

TARGU JIU
In Piata Prefecturii, autoritatile au pregatit un spectacol literar-muzical si coregrafic, sustinut de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu" din Targu Jiu si Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.