Oamenii din fotbal vin din nou in fata procurorilor anticoruptie. In aceasta dimineata, fostul fotbalist Gica Popescu a ajuns la sediul DNA. El fost citat in calitate de invinuit in dosarul privind tranferurile a 12 fotbalisti, din perioada 1999 - 2005.

Gica Popescu nu a stat mai mult de o jumatate de ora la DNA si sustine ca astazi procurorii i-au prezentat doar invinuirile.

Gheorghe Popescu se numara printre cei zece impresari si patroni de cluburi de fotbal impotriva carora procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat inceperea urmaririi penale, pentru mai multe infractiuni si prejudicierea a patru cluburi cu suma de 10 milioane de euro.

DNA a anuntat joia trecuta punerea sub urmarire penala a mai multor oameni de fotbal, acuzati de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit DNA, cei vizati de procurori in acest caz sunt: impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al clubului de fotbal Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al clubului de fotbal Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al clubului de fotbal Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele clubului de fotbal Gloria Bistrita - Jean Padureanu si actionarul la clubul de fotbal Dinamo - Gheorghe Netoiu.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.