Subcomisarul Marius Sebastian Breazu, presupus complice al lui Cristian Cioaca, va ajunge in Romania maine, urmand ca Inspectoratul de Politie Brasov sa decida ce sarcini va avea aesta, pana la definitivarea cercetarilor, au declarat pentru NewsIn oficiali ai IGPR.

Ministerul Internelor si Reformei Administrative a trimis ONU documentatia de aducerea in tara, din Timorul de Est, a subcomisarul Marius Sebastian Breazu, pentru ca acesta sa raspunda acuzatiilor care i se aduc.

Oficialii Inspectoratului General al Politiei Romane, au declarat ca Breazu va ajunge maine in Romania si se va prezenta la Politia Brasov, unitatea de la care a fost selectionat de ONU. In functie de evolutia anchetei, inspectorul-sef al IJP Brasov va decide ce fel de activitati va desfasura Breazu.

„Inspectoratul General al Politiei Romane a propus MIRA retragerea subcomisarului Marius Sebastian Breazu din misiunea ONU si aducerea lui in tara pentru a putea raspunde acuzatiilor care i se aduc", a declarat chestorul Gheorghe Popa, inspectorul general al Politiei Romane.

Subcomisarul Marius Sebastian Breazu este cercetat alaturi de Cristian Cioaca pentru violarea corespondentei avocatei Elodia Ghinescu, mai precis pentru accesarea ilegala a casutei postale electronice a acesteia.

Marius Sebastian Breazu a fost selectionat in aprilie 2007 de reprezentantii ONU pentru misiuni de mentinere a pacii, iar in data de 9 ianuarie 2008 a fost detasat in Timorul de Est pentru un an de zile.
In prezent, potrivit unor surse din cadrul IGPR, Marius Sebastian Breazu se afla in perioada de integrare si urma ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie repartizat in cadrul misiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.