Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca ancheta DNA impotriva celor 10 oameni din fotbal a fost ordonata de presedintele Traian Basescu, pentru a distrage atentia opiniei publice de la alte dosare cu caracter politic, cum ar fi cel in care este implicat Omar Hayssam.

"DNA nu are habar de fenomenul fotbal. E vorba de un prejudiciu de 1,7 milioane de euro in 18 ani. Se face mare balamuc acum in fotbal din cauza a 1,7 milioane cu care ar fi fost prejudiciat statul. Le dau eu 1,7 milioane sa isi retraga actiunea in instanta, sa nu mai faca atata circ ca sa distraga atentia de la Hayssam si Dom' Profesor. Am vazut mult circ din asta eu in Romania. Problema in Romania acum e reprezentata de 1,7 milioane de euro... Oricum, nu au dreptate", a spus astazi Gigi Becali.

Finantatorul Stelei si-a continuat tirul si l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca sta la baza inceperii urmaririi penale impotriva celor 10 oameni de fotbal: "Cat a cheltuit DNA cu aceste dosare? S-au plimbat pe banii nostri degeaba, ca sa aiba Dom' Profesor Basescu un as in maneca. Sa scoata dosarul fotbalului cand are nevoie de el. Sa vedeti ca peste trei luni il scoate iar. Tulus e omul lui Basescu. Basescu e Dom' Profesor si ii spune lui Tulus: 'Elevule, mai scoate putin asul ala sa distragem atentia'. Tulus executa ordinul lui Basescu. Basescu ii spune ce sa faca si el face, ca tampitul, pe urma rade de el cand il vede pe la televizor ce face", a spus Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca procurul DNA care instrumenteaza cazul banilor negri din fotbal, Doru Tulus, nu este familiarizat cu termenii de evaziune fiscala, inselaciune sau spalare de bani: "Tulus trebuie sa vina sa fac scoala cu el, sa il invat ce e aia evaziune fiscala, sa il invat eu pe Tulus ce inseamna spalare de bani, sa il invat eu ce inseamna inselaciune. El habar n-are. Si-ar face saracii treaba, dar nu stiu ce sa faca, ei fac treaba comunista".

"Or fi bani negri in fotbalul romanesc, dar cateva sute de mii de euro. Dar aici e vorba de bani albi pe care eu vin si ii dau din buzunarul meu si ii bag la negru. Asta inseamna bani negri in fotbal. Prin off-shore e legal sa bagi bani, nu sunt bani negri. Ce, din vanzarea Rompetrol a intrat vreun ban in tara? Toti s-au dus intr-un off-shore. Adica, Patriciu are voie sa aiba off-shore, iar Giovani (n.r. Ioan Becali), nu?", a explicat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.