60 de revolutionari ameninta cu greva neagra in cazul in care Guvernul nu le va solutiona revendicarile in termen de 48 de ore.
Protestatarii cer emiterea unei ordonante de urgenta care prevede prorogarea termenului de preschimbare a certificatelor de revolutionar pana la data de 31 decembrie 2008 si demisia secretarului de stat pentru problemele revolutionarilor, Puiu Fesan, pe care il acuza ca perpetueaza modul de lucru defectuos care permite tergiversarea finalizarii dosarelor revolutiei. Aflati in cea de-a 31-a zi a protestului, 162 de revolutionari se afla in greva foamei la Palatul National al Copiilor si alti 78 la Institutul Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu. Potrivit comunicatului Blocului National al Revolutionarilor 1989 Romania, Administratia Prezidentiala se afla in negociere cu institutiile abilitate in solutionarea revendicarilor revolutionarilor - Guvern, Parlament - pentru stabilirea unui calendar de lucru.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.