Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa sedinta de Guvern, ca doreste sa se intalneasca cu seful statului pentru "a analiza detasat si obiectiv", cazul Norica Nicolai si documentele din mapa sa profesionala, informeaza NewsIn.

Conform Antena3, Premierul acuza presedintele de practici imorale si folosirea unor tactici opresive, din perioada comunismului. „Cel mai abject instrument cu care romanii erau tinuti sub teroare inainte de 1990 - dosarul de cadre - a fost readus in discutie la 18 ani de la caderea comunismului”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Totusi, Premierul i-a solicitat presedintelui o intalnire, pentru a a anliza in mod obiectiv, faptele care se regasesc in mapa profesionala a Noricai Nicolai.

„Ii voi solicita presedintelui o intalnire, in care situatia Noricai Nicolai sa fie analizata obiectiv, pentru a fi identificata o solutie de iesire din impas”, a declarat Triceanu, conform Antena 3.

Tot in cursul zilei de astazi, liderii liberali Radu Campeanu, Bogdan Olteanu, Crin Antonescu si Norica Nicolai au sustinut o conferinta de presa in care au respins vehement acuzele presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.