Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, a fost numit de premierul Tariceanu consilier de stat pe probleme juridice la Guvern, informeaza NewsIn.
Potrivit unor surse liberale, premierul dorea numirea lui Chiuariu in functia de consilier pe probleme juridice, decizia apartinandu-i. In decembrie, imediat dupa demisia sa de la ministerul Justitiei, Tudor Chiuariu a fost ales de Biroul Politic Central al PNL in functia de secretar general adjunct al partidului. Tot de atunci au avut loc discutii legate si de desemnarea lui ca si consilier personal al premierului, iar decretul de numire a acestuia este atributul sefulului Executivului.

Chiuariu a demisionat de la ministerul Justitiei, la jumatatea lunii decembrie, in urma scandalului Posta Romana, argumentele sale, exprimate in cadrul sedintei conducerii PNL, fiind acelea ca nu doreste ca acest incident sa afecteze PNL si sistemul juridic. Chiuariu considera ca este obiectul "unei mascarade" puse in scena de preseidntele Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.