Cristian Tudor Popescu a anuntat in cursul zilei de ieri ca demisioneaza din functia de director al cotidianului "Gandul", informeaza NewsIn.

Cristian Tudor Popescu explica motivele deciziei de a parasi postul de director al cotidianului pe care l-a fondat in 2005.

„Domnul Sarbu este nemultumit de politica editoriala a ziarului. Dansul considera ca nu se ridica la cerintele impuse de investitile si de relansarea ziarului pentru acest sfarsit de an si pentru anul care urmeaza. Prin urmare era de bun simt ca eu sa imi prezint demisia”, comenteaza Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu si-a motivat aceasta decizie prin faptul ca, "Domnul Sarbu doreste pentru anul 2008 un set de parametri de performanta pentru ziar care mie mi se par de neatins in conditiile ramanerii in categoria quality newspaper", conform Corporatenews.ro.

CTP a mai precizat: " Aleg sa raman senior editor la ziarul 'Gandul', responsabil exclusiv pentru textele publicate de mine, atata vreme cat aceste texte vor fi considerate utile ziarului si eu, la randul meu, voi considera ca mai pot sa semnez in ziarul 'Gandul' ".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.