Starea regizorului s-a stabilizat dupa ce acesta a trecut printr-o operatie de hematom si un episod de palpitatii

Starea regizorului Sergiu Nicolaescu este stabila, mult ameliorata fata de zilele precedente, dar ramine internat in sectia de terapie intensiva, intrucit poate fi monitorizat mai bine decit in rezerva, a declarat Valentin Calu, purtator de cuvint la Spitalul Elias, citat de MEDIAFAX.

„Din punct de vedere neurologic si cognitiv, regizorul este mult mai bine decit zilele precedente. Este constient, prezent in discutii. Luni dimineata va fi reevaluat de o comisie din care fac parte mai multi medici, neurologi, neurochirurgi, asistenta-sefa si conducerea spitalului“, a adaugat Valentin Calu.

Regizorul Sergiu Nicolaescu (77 de ani) a fost operat pe 8 ianuarie, la o zi dupa ce s-a internat in Spitalul Elias din Capitala, din cauza unui hematom la cap, medicii reusind sa i-l dreneze. Hematomul subdural cronic a aparut acum doua luni, in urma unei cazaturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.