Nadia Comaneci a fost eliminata de miliardarul american Donald Trump in cel de-al doilea episod al serialului-concurs “Ucenicul”.
“Te iubesc, Nadia, dar...esti concediata”, a spus Donald Trump la finalul celui de-al doilea episod al productiei “Ucenicul”, care a adunat la start 14 staruri mondiale. Parcursul Nadiei Comaneci la emisiunea difuzata de postul NBC s-a incheiat mai repede decit se astepta fosta gimnasta. “Sint dezamagita, nu ma asteptam sa fiu eliminata atit de repede”, a marturisit Nadia.

In cel de-al doilea episod al concursului, cele doua echipe - cea de fete si cea de baieti - trebuiau sa creeze un promo tv de 30 de secunde pentru promovarea adoptarii ciinilor. Chiar daca a beneficiat de serviciile unei specialiste in televiziune, producatoarea Nely Galan, concurenta la “Ucenicul” si manager la acest proiect pentru Nadia Comaneci&Co, echipa fetelor nu s-a bucurat de succes. Ca si la prima proba, in care vedetele au trebuit sa vinda hot dog pe strazile New Yorkului, cistigatori au fost tot baietii condusi de cintaretul trupei Kiss, Gene Simmons. De altfel, proiectul acestora a fost recompensat de magnatul american Donald Trump cu 20.000 de dolari, bani donati in scopuri caritabile. “Sinteti departe, doamnelor. Nu va vad prea bine”, le-a marturisit Trump fetelor, inainte de a desemna vedeta eliminata. Motivind ca nu a dovedit calitatile necesare unui lider de echipa, miliardarul american a decis ca Nadia Comaneci sa fie cea care paraseste concursul. In cursa pentru cei 250.000 de dolari, ce vor fi donati in scopuri caritabile, au mai ramas starul muzicii country Trace Atkins, fosta concurenta la “Ucenicul”, Omarosa, actorul Vincent Pastore, Gene Simmons, din formatia Kiss, fostul campion mondial la box profesionist Lennox Lewis, jucatoarea de softball Jennie Finch, actorii Marilu Henner si Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, producatorul de televiziune Nely Galan, ziaristul Piers Morgan si luptatorul Tito Ortiz.

Fosta gimnasta a trecut cu bine de prima proba din „Ucenicul“, in episodul doi urmeaza sa creeze o reclama pentru o campanie de adoptie a ciinilor, dar nu ar accepta sa fie angajata miliardarului american. Dupa ce a vindut hot dog pe strazile New Yorkului, Nadia Comaneci va trebui sa faca fata unei alte provocari lansate de miliardarul Donald Trump. Cei ramasi in cursa pentru premiul de 250.000 de dolari - bani ce vor fi donati in scopuri caritabile - vor trebui, in cel de-al doilea episod al emisiunii difuzate de NBC, sa faca o reclama pentru o campanie de adoptie a ciinilor. „Nu pot da detalii despre probe sau despre cine este demis. Categoric, pot spune ca m-am distrat la acest show. Singurul motiv pentru care am decis sa ma numar printre cei 14 candidati este legat de faptul ca scopul emisiunii este unul caritabil. Daca ar fi fost sa candidez pentru un post la Donald Trump, nu as fi fa-cut-o pentru nimic in lume“, a declarat Nadia Comaneci.

Chiar daca nu a excelat la vinzarea de hot dog pe strazile New Yorkului, fosta campioana olimpica de la Montreal a scapat in primul episod de fraza-cheie pe care o utilizeaza magnatul american: „You're fired!“ („Esti concediat!“). Sfatuita de Omarosa (n.r. - fosta si actuala concurenta in „Ucenicul“) sa nu apeleze la calitatea de vedeta, echipa fetelor a pierdut duelul cu baietii, reusind sa stringa doar 17.000 de dolari, fata de 50.000 cit au obtinut Stephen Baldwin&Co. Iar asta a costat-o pe playmate-ul Tiffany Fallon, care a fost eliminata. Motivul: „Nu si-a folosit sex-appeal-ul si nu l-a sunat pe Hugh Hefner pentru a creste vinzarea de hot dog“, a spus Trump.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.