Dinu Patriciu a raspuns ieri, la raportul PIN cu date privind presupuse legaturi de afaceri ale sotului Noricai Nicolai cu "grupari controversate" aflate in atentia justitiei, a recunoscut prietenia cu senatoarea PNL insa a apreciat "tendentioase" afirmatiile ca ar avea influenta asupra ei.

“Resping orice fel de afirmatie tendentioasa cu privire la influenta pe care as putea sa o exercit asupra doamnei Norica Nicolai. Da, suntem prieteni, dar aceasta nu inseamna ca am nevoie de vreo influenta atunci cand imi caut dreptatea", a declarat Patriciu, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

Patriciu a mai spus ca prezenta Noricai Nicolai ca ministru al Justitiei "trebuie sa fie - si cu siguranta va fi - o garantie ca in justitia romaneasca vor fi protejate drepturile persoanelor care isi cauta dreptatea in instante", astfel ca nimanui sa nu i se mai poata intampla ce i s-a intamplat lui si colegilor din Rompetrol.

Cozmin Gusa i-a trimis in cursul zilei de ieri, lui Cornel Fulger Nicolai, sotul senatoarei PNL nominalizate pentru portofoliul justitiei, documentele in baza carora a lansat acuzatiile la adresa sotilor Nicolai potrivit carora ar avea legaturi cu grupari cercetate de justitie, cum ar fi Tender si Patriciu, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.