Simona Todean, presupusa victima a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, nu are rani specifice unui accident rutier, sustin surse din cadrul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" (INML), citate de "Gardianul". Simona Todean, presupusa victima a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, nu are rani specifice unui accident rutier, sustin surse din cadrul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" (INML), citate de "Gardianul".
Rezultatele preliminarii ar indica astfel ca ministrul Ludovic Orban nu a lovit-o cu masina pe Simona Todean. Fara victima, nu exista accident, iar cazul ministrului ar putea putea fi solutionat cu Neinceperea Urmaririi Penale.

Potrivit surselor INML, "au fost constatate cateva echimoze (vanatai) la nivelul cotului stang. Un accident de masina inseamna sa se constate o lovitura fie cu bara de protectie, fie cu parbrizul sau chiar o calcatura de roata, acestea lasa urme specifice, care nu au fost constatate in cazul pacientei Simona Todean". Totodata, concluziile au fost formulate in urma comunicarii pe care INML a purtat-o cu medicii Spitalului Clinic pentru Copii "Grigore Alexandrescu", unde presupusa victima a ministrului a fost radiografiata in dupa-amiaza duminicii de 16 decembrie 2007 si unde i-au fost constatate cateva leziuni minore la mana stanga. Din analizele efectuate a reiesit ca nu exista nici un fel de leziuni osoase, fisuri sau fracturi si, deci, nu se poate afirma ca Simona Todean a fost victima unui accident rutier. Raportul asupra examinarii medico-legale nu a ajuns inca la procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, dar va fi transmis, cel mai tarziu, pana la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.