Curtea de Apel Brasov i-a ridicat ieri politistului Cristian Cioaca, suspect de uciderea avocatei Elodia Ghinescu, interdictia de a parasi tara.
Curtea de Apel Brasov a anulat ieri interdictia de a parasi tara, emisa pe numele politistului Cristian Cioaca, suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, care a disparut de la domiciliu pe 29 august 2007, informeaza MEDIAFAX. Avocatul politistului, Florentin Sorescu, a declarat sursei citate ca „Cioaca nu are de gind sa paraseasca tara, ci va sta la dispozitia anchetatorilor de cite ori este nevoie. Procurorii au emis, pe 21 noiembrie 2007, o decizie de prelungire cu 29 de zile a interdictiei de a parasi tara a lui Cioaca, insa, in urma contestatiei depuse de avocatul lui Cioaca, s-a revenit asupra deciziei. Politistul a intrat de ieri in concediu medical, pina duminica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.