La solicitarea ministrului internelor si reformei administrative, Cristian David, atasatul de afaceri interne roman din Bulgaria l-a contactat pe viceprimarul orasului Razgrad, Lubomir Tonev, care l-a asigurat ca in oras va fi pregatita o sala de sport unde sa fie primiti cetatenii romani in aceasta dupa-amiaza, informeaza NewsIn.

Antena3 relateaza de asemenea intamplari ai caror protagonisti sunt romani aflati in Bulgaria, in aceasta perioada in care vremea rea a paralizat tara vecina.

De la specula localnicilor cu apa, mancare si carburant, pana la indiferenta aroganta a politistilor bulgari, sirul umilintelor s-a lungit peste masura. Sotia unui turist prins in nametii din Bulgaria sustine acesta a fost batut de politistii din tara vecina. Incidentul s-a petrecut in Bulgaria, in apropiere de Ruse. Politistii bulgari i-au cerut barbatului sa dea cu masina inapoi, lucru imposibil din cauza troienelor. Sotia acestuia sustine ca in acel moment politistii au devenit irascibili si l-au bruscat pe sotul ei.

Consulul Romaniei la Sofia a confirmat incidentul, dar a precizat ca barbatul a fost arestat pentru ultraj.