Presedintele Frantei va veni la Bucuresti, intr-o vizita oficiala, alaturi de noua sa cucerire amoroasa.
Liderul de la Élysee este asteptat, intr-o vizita oficiala, in acest an, in Romania, conform agendei schimburilor diplomatice bilaterale pe anul 2008, consultata in exclusivitate de Cotidianul. Nicholas Sarkozy va veni la Bucuresti alaturi de iubita sa, Carla Bruni.

Relatia dintre seful statului francez - divortat de sotia sa, Cecilia - si fostul top-model este subiect de scandal in presa franceza a ultimelor luni. Cel mai recent scandal este legat de prezenta celor doi in Egipt, unde agentii secreti de la Cairo au deschis focul asupra ziaristilor care incercau sa se apropie de cei doi la o distanta mai mica decit cea impusa de normele de securitate. Opozitia de la Paris nu conteneste sa il atace, pe tema vietii sale conjugale, pe Nicholas Sarkozy, care a candidat, pentru fotoliul de la Élysee, din partea dreptei franceze reunite.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.