Nici o personalitate politica nationala nu a raspuns invitatiei de a veni la Sibiu.
Alaturi de ministrii de Cultura din toate tarile Uniunii Europene, presedintele Traian Basescu si intregul guvern al premierului Calin Popescu Tariceanu au primit invitatia de a sarbatori in Piata Mare din Sibiu. Dupa ce au participat la inaugurarea din 2007, iar de-a lungul anului au intrat in lumina reflectoarelor pentru vizitele „culturale“, cei mai importanti politicieni nu au mai dat atentie finalului Capitalei Culturale Europene. Nici macar din partea Ministerului Culturii nu a participat vreun reprezentant.

Primarul Klaus Johannis si Francois Bildgen, ministrul Culturii al Marelui Ducat de Luxemburg, au fost singurii care au salutat sibienii si miile de turisti veniti pentru unul dintre cele mai scumpe Revelioane din Romania. „Va felicit si va multumesc pentru ajutorul pe care l-ati adus fiecare in parte pentru reusita acestui proiect urias in care a fost implicat Sibiul. Fiecare in felul sau si-a adus contributia si iata deci ca acum, la final, putem spune ca am reusit!“, a multumit primarul Sibiului oamenilor adunati in Piata Mare la miezul noptii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.