Una dintre actritele principale din filmul premiat cu Palme d'Or "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", Anamaria Marinca, ocupa prima pozitie intr-un top al "femeilor fatale" straine din filme, realizat de site-ul specializat ioncinema.com, si este urmata de Alexandra Maria Lara.

Marinca, care joaca rolul Otiliei in pelicula lui Mungiu, interpreteaza si unul dintre rolurile principale in noul film al lui Radu Muntean "Boogie". De asemenea, ea apare in cel mai recent film al lui Francis Ford Coppola, "Tinerete fara tinerete", bazat pe o nuvela de Mircea Eliade.

Alexandra Maria Lara, care a avut, de asemenea, un rol in filmul lui Coppola, s-a clasat pe locul al doilea in topul de pe site.

In clasament se mai afla actrite ca Charlotte Gainsbourg, care a avut un rol in filmul despre viata lui Bob Dylan "I'm not there", sau Marie Josee Croze, care a jucat in "Le scaphandre et le papillon".

Potrivit autorului articolului, in top se regasesc actrite apreciate pentru joc, gratie, stil, simetrie faciala si unicitate.

Sursa imagine: Romania Libera


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.