Integrarea Romaniei si Bulgariei in UE a fost un succes, a declarat la Satu Mare, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Donato Chiarini, transmite Radio Romania Actualitati, citat de Rador.
"Primul an al Romaniei in Uniunea Europeana a fost un succes. A fost si o declaratie a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barosso, care a spus ca largirea UE cu Romania si Bulgaria a fost un succes. Primii ani sunt intotdeauna o perioada de ajustari, dar trebuie sa spun ca Romania are posibilitatea de a participa la toate nivelurile Comisiei Europene si a invatat repede cum sa puna problema si cum sa-si apere interesele", a spus Chiarini, prezent la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Satu Mare.
Chiarini a mai spus ca statele membre care erau initial sceptice fata de integrarea Romaniei si-au dat seama de rolul important al tarii noastre in UE.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.