La inceputul unei Editii Speciale difuzate in seara zilei de miercuri de Realitatea TV a fost difuzata inregistrarea unei convorbiri telefonice. Este vorba despre un telefon de amenintare primit de Robert Turcescu, care fost sunat in cursul zilei de miercuri de un barbat aflat in stare de ebrietate, care s-a prezentat ca fiind nasul domnului Orban. Realizatorul a anuntat ca a mai primit si un al doilea telefon de la aceeasi persoana.

"Genul asta de convorbiri l-am avut si eu de-a lungul anilor de nenumarate ori. Genul acesta de convorbiri alunecoase. Cred ca domnul Turcescu trebuie sa faca un demers la Politie pentru identificarea persoanei care s-a prezentat drept nasul domnului Orban. Am ascultat cum convorbirea s-a finalizat cu injurii, iar toata discutia a avut un caracter de amenintare, de intimidare", a spus Cristian Tudor Popescu, intr-o interventie telefonica avuta dupa difuzarea inregistrarii convorbirii telefonice.

La insistentele lui Cristian Tudor Popescu, Robert Turcescu a dezvaluit ca telefonul amenintator a fost primit dupa ce, initial, fusese sunat chiar de Ludovic Orban.

Robert Turcescu a mai anuntat ca a decis sa nu difuzeze convorbirea pe care a avut-o cu Ludovic Orban, deoarece "nu vrea sa creeze o sceneta in care sa se arate sange, in care se baga cutite in Ludovic Orban". Totusi, realizatorul a aratat ca a primit un apel telefonic de la Lodovic Orban pe telefonul mobil.

Chestorul Constantin Manoloiu a spus ca in urma cercetarilor de pana acum s-a ajuns la concluziile: in urma apelului la 112 a fost constatata existenta unei victime, in data de 16 decembrie in jurul orei 15 a ajuns la fata locului un echipaj de politie care nu a vazut niciun accident si cazul a fost inchis, luni la ora 19.30. Ministrul Orban s-a deplsat la politie unde a declarat ca a facut un accident fara victime, apoi organele politiei au intrat in procedura normala si au raportat evenimentul. Chestorul Constantin Manoloiu a declarat ca a propus ministrului de Interne sanctionarea agentului Serbanescu Ion cu diminuarea veniturilor salariale cu 20% pentu trei luni, pentru modul in care a tratat la telefon martorul ocular care a sunat la numarul 112.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.