Poetul este acuzat ca a distrus instalatia electrica a conacului-crama de la Galicea Mare, dar si ca si-ar fi insusit citeva zeci de butoaie.
Avocatul mostenitorilor care au revendicat conacul-crama de la Galicea Mare (Dolj), Mihai Negoita, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, cu prilejul executarii silite a lui Mircea Dinescu, ca poetul „a distrus“ sistemul electric al cramei. Avocatul mostenitorilor boierului Petre Durlescu sustine ca, miercuri, la ora 11.00, cind a fost stabilita executarea silita a conacului-crama de la Galicea Mare (Dolj), poetul Mircea Dinescu nu a venit, desemnindu-si un reprezentant pentru a semna procesul-verbal de punere in posesie. Mihai Negoita a afirmat ca in crama „era bezna totala“, intrucit intregul sistem electric a fost distrus. „Prizele sint smulse din pereti, tabloul electric distrus si nici un bec. A distrus intreaga instalatie electrica“, a spus Negoita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.