La mai bine de doua zile de la accidentul provocat de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, adevarul incepe sa iasa la iveala. O martora a accidentului a intrat in legatura directa la editia speciala a emisiunii Intamplare sau Destin de marti seara.

Ea a povestit ca a ajuns la fata locului la scurt timp de la producerea accidentului. Martora a povestit ce a vazut la fata locului si a spus ca a facut poze. Numele blogului unde s-au postat fotografiile este gramos.wordpress.com, a explicat martora care a adaugat: "Noi vrem sa traim intr-o tara civilizata".

Robert Turcescu a explicat ca a mai stat de vorba cu un martor al accidentului, care nu a dorit insa sa intre in direct. Robert Turcescu a spus ca cel de-al doilea martor a marturisit ca ministrul a lovit o persoana aflata pe trecerea de pietoni.

Victima accidentului este o fata de 17 ani, care nu a avut nevoie de spitalizare si ai carei parinti, sustine politia, nu vor sa depuna plangere. Dosarul a fost cerut, marti seara, pentru verificari, de catre procurorii Parchetului General, care vor sa vada daca ministrul a comis o infractiune penala.

Gheorghe Popa, Inspector General Politia Romana, a declarat ca politia nu a aflat de accident la 13 minute de la producerea lui, asa cum sustine martorul. Popa a cerut un raport cu privire la derularea procedurilor de inregistrare si constatare a evenimentului si a anuntat ca urmeaza sa fie audiati si parintii fetei. Tot Popa a spus ca fata se numeste Simona Todea, are 17 ani, locuieste in zona Cotroceni, iar dupa accident a fost dusa la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde a fost diagnosticata cu traumatism la brat si traumatism cranio-cerebral.

"Dupa ce ca ne pun sa muncim de ieri pana astazi ca chiorii, ne mai pun sa si tacem", aceasta este declaratia care se pare ca apartine unui lucrator al politiei si care a fost facuta publica de Mihai Tatulici.

Cristian Tudor Popescu in interventia sa a amintit de accidententele produse de demnitari pana acum. "Traim intr-o tara in care dreptatea isi are echivalentul in bani", a spus Cristian Tudor Popescu in legatura cu atitudinea parintilor fetei care nu doresc sa depuna plangere.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.