Constantin Balaceanu Stolnici, membru de onoare in Academia Romana din 1992, a prezentat astazi, in sedinta de prezidiu a forului, o declaratie scrisa prin care a anuntat ca se retrage din activitatile Academiei, desi a spus ca nu se simte vinovat de faptele de care a fost acuzat.
Presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, a declarat ca, in urma discutiilor cu prezidiul Academiei, Stolnici a prezentat o declaratie in scris prin care a anuntat ca se retrage din activitatile forului cu precizarea ca nu se simte in niciun fel vinovat, informeaza NewsIn.

Constantin Balaceanu Stolnici a fost acuzat, intr-o serie de articole publicate de ziarul "Cotidianul", ca ar fi furnizat Securitatii o schita a apartamentului fostului director al postului de radio Europa Libera, Vlad Georgescu, si ar fi participat astfel la presupusa asasinare a jurnalistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.