Pentru concertele pe care le sustine in Romania in aceasta saptamana, starul rock’n’roll a sosit ieri in tara. Fiind inainte de Craciun, organizatorii de la Media Services Events i-au propus sa incerce cateva preparate traditionale
Primul concert Shakin' Stevens din Romania este in aceasta seara, de la ora 20:00, la Sala Polivalenta, dupa care urmeaza Timisoara, unde spectacolul va incepe tot la ora 20:00, gazda fiind Sala Olimpia. Acest al doilea show al lui Stevens este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Judetean Timis.

ROCK AND ROLL. Ambele concerte de la noi din tara sunt incluse in turneul international de promovare a celui mai recent album al sau, "Now Listen", lansat in primavara acestui an. Fanii rock'n'roll de toate varstele care inca nu si-au luat bilete o mai pot face inca de la Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National, statiile de metrou Unirii 1 si 2. In Timisoara, acestea pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Teatrului National, Filarmonicii si in magazinele Diverta si Flanco.

FLAMENCO. Iar maine, "Zeul flamenco" Joaquin Cortez va putea fi admirat in carne si oase la Sala Palatului, intr-un concert organizat de Music Management. Fost pim solist al Baletului National din Madrid, Cortez si-a pus pe picioare propria companie de dans, devenind un artist inovator, apreciat pe toate meridianele lumii. Din 1992 incoace spectacolele regizate si dansate de Cortez si compania sa au avut mare succes, au adunat milioane de spectatori, au dus flamencoul in toate colturile lumii, primind elogii din partea criticilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.