Primarul general Adriean Videanu recunoaste ca utilizarea bordurilor de ciment inseamna "continuarea borduriadei pe mai multi ani", insa da vina pe primarii de sector pentru utilizarea acest tip de material.

"Bordurile de ciment, de proasta calitate, care se folosesc la lucrarile executate in momentul de fata in Bucuresti sunt schimbate de primariile de sector. Pentru ca o bordura de ciment nu rezista, la urmatorul ciclu de intretinere sau reabilitare va fi nevoie sa se schimbe bordura respectiva. Daca ea este o bordura de calitate, are garantia de o suta de ani, asa cum facem in momentul de fata pe Str. Ellie Radu, Str. Beldiman, Dinicu Golescu: acolo unde sunt borduri de granit vechi, pe care le recuperam si le refolosim in reabilitarea drumurilor respective", a argumentat Videanu.

Administratia Strazilor ar folosi, astfel, bordurile vechi de granit, si nu altele noi din acest material, produse de firmele primarului general. Videanu a catalogat, ieri, articolele din presa care il critica pentru inlocuirea bordurilor drept "tentative de a discredita campania de reabilitare a infrastructurii bucurestene", precizand ca firma sa nu are nici un contract cu Primaria Capitalei.Leapsa pe borduri
Adriean Videanu, despre inlocuirea bordurilor in Capitala

Primarul Videanu recunoaste ca bordurile de ciment sunt de proasta calitate si vor trebui schimbate anual, insa acuza primarii de sector pentru aceasta situatie


Primarul general Adriean Videanu recunoaste ca utilizarea bordurilor de ciment inseamna "continuarea borduriadei pe mai multi ani", insa da vina pe primarii de sector pentru utilizarea acest tip de material. "Bordurile de ciment, de proasta calitate, care se folosesc la lucrarile executate in momentul de fata in Bucuresti sunt schimbate de primariile de sector. Pentru ca o bordura de ciment nu rezista, la urmatorul ciclu de intretinere sau reabilitare va fi nevoie sa se schimbe bordura respectiva. Daca ea este o bordura de calitate, are garantia de o suta de ani, asa cum facem in momentul de fata pe Str. Ellie Radu, Str. Beldiman, Dinicu Golescu: acolo unde sunt borduri de granit vechi, pe care le recuperam si le refolosim in reabilitarea drumurilor respective", a argumentat Videanu.

Administratia Strazilor ar folosi, astfel, bordurile vechi de granit, si nu altele noi din acest material, produse de firmele primarului general. Videanu a catalogat, ieri, articolele din presa care il critica pentru inlocuirea bordurilor drept "tentative de a discredita campania de reabilitare a infrastructurii bucurestene", precizand ca firma sa nu are nici un contract cu Primaria Capitalei.