Elena Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, si secretarul general al PSD Titus Corlatean au fost nominalizati, in premiera, la categoria Tineri Politicieni din cadrul editiei din acest an a proiectului "Zece pentru Romania", informeaza NewsIn.

Ceilalti opt nominalizati la categoria Tineri Politicieni sunt Cristian Boureanu, Cozmin Gusa, Bogdan Olteanu, Victor Ponta, Daciana Sarbu, Lavinia Sandru, Elena Udrea si Mihai Razvan Ungureanu.
La editia de anul trecut a proiectului "Zece pentru Romania", pe locul intai s-a clasat Victor Ponta, pe locul doi, Mihai Razvan Ungureanu, pe trei, Cozmin Gusa.

In cadrul Gala "Zece pentru Romania", se va desfasura in data de 14 decembrie la Ateneul Roman din Bucuresti, vor fi acordate premii la categoriile "Politicieni", "Tineri politicieni", "Ministri", "Parlamentari", "Analisti politici", "Jurnalisti", Oameni de afaceri", "Interpreti vocali", "Actori" si "Sportivi". Invitatul special al editiei din acest an este laureatul Premiului Nobel pentru Pace si fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger.

Proiectul "Zece pentru Romania", aflat la cea de-a treia editie, se intinde pe o perioada de zece ani si reprezinta o cercetare sociologica, proiectata si finantata de Realitatea TV, prin care postul de televiziune isi propune sa identifice si sa recunoasca la nivel national cele mai valoroase personalitati ale momentului.
Cercetarea sociologica este facuta de patru institute de sondare a opiniei publice, INSOMAR, IMAS, TNS - CSOP si CURS, iar postul Realitatea TV investeste in acest proiect 5 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.