Interesul pentru cazul avocatei a depasit preocuparea pentru alegeri.Lazarus si Diaconescu ar putea da o mana Presedintiei si partidelor
Lazarus merge mai departe. Cu putin noroc, va sufla in curand in lumanarile tortului inscriptionat cu „Episodul 100”. Deie Dumnezeu ca Elodia sa nu apara asa curand, ca politistii si procurorii sa nu dea pe dinafara de zel si intuitie, ca suspectul Cioaca sa nu faca dezvaluiri hotaratoare in viitorul apropiat. Pentru ca maratoanele horror-comice sa continue, luni de-a randul, spre bucuria intregului popor. Cu ceva noroc, daca toate merg conform planului, peste ani transmisia cu pricina va intra in topul celor mai longevive emisiuni, alaturi de Teleenciclopedia. Lazarus si-a expus deja, cu doua seri in urma, fantezia legata de prestatia sa OTVistica: se vede facand si peste 50 de ani acelasi lucru. Doar rauvoitorii spera ca, pana atunci, tarasenia cu Elodia sa se fi sfarsit.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.