Presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu(PNL) a declarat ieri, la Galati, ca in disputa dintre el si ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, acesta din urma este cel care are probleme
Intreabt daca nu a avut probleme la partid dupa disputa pe care a avut-o saptamana trecuta cu Nicholas Taubman, Olteanu a raspuns ca nu si ca ambasadorul SUA este cel care are probleme. "In disputa dintre mine si Taubman, Taubman are probleme, si nu eu. Deocamdata, Taubman e in Romania si el trebuie sa respecte regulile din Romania. Intre timp, Taubman inteleg ca s-a dus sa se intalneasca cu un presedinte de partid in timpul campaniei electorale, s-a dus sa promoveze o campanie americana care e restanta in obligatiile sale contractuale din Romania, deci continua sa isi faca o actiune politica daca vreti sau o actiune de imagine proprie. E raspunderea domniei sale, dar deocamdata cred ca in relatia dintre mine si domnul Taubman, domnul Taubman are o problema, si nu eu", a raspuns Olteanu, citat de Mediafax. El sustine ca ambasadorul SUA nu a fost invitat sa participe la actiuni ale liberalilor, catalogand totul drept o manevra din partea presedintiei Romaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.