Patronul Stelei e suparat pe Patriarhul Daniel ca i-a dat presedintelui Basescu Crucea Patriarhala pe care i-o promisese lui
Patronul Stelei, Gigi Becali, ii declara razboi presedintelui Basescu. Asta dupa ce seful statului l-a lasat fara Crucea Patriarhala pe care latifundiarul sustine ca i-o promisese PF Patriarh Daniel. „Prea Fericitul mi-a spus initial ca nu e suparat ca nu l-am sustinut in alegeri, ca vrea sa-mi dea Crucea moldoveneasca cu ocazia cinstirii hramului Sfintei Parascheva pentru ca am ajutat cel mai mult Biserica. Mi-a spus apoi ca nu mai poate sa mi-o dea, dar ca imi va oferi Crucea Patriarhala de Sfintul Dumitru. Ne-am pregatit, dar cu o zi inainte m-a sunat si mi-a spus ca nu mai poate sa mi-o dea ca trebuie sa i-o dea lui Basescu pentru ca l-a ajutat in alegeri”, ne-a declarat Becali.

De altfel, un prim episod al confruntarii dintre Becali si seful statului s-a consumat joi, la Brasov, cu prilejul comemorarii revoltei muncitoresti din 1977. Liderul PNG a vrut sa sustina si el un discurs dupa seful statului, dar a fost oprit de presedinte. „Ma, vezi ca aici nu sintem la Steaua!”, i-ar fi spus Basescu lui Becali, gest care l-ar fi infuriat pe acesta. „Daca-mi spunea mai, Gigi, care e problema, de ce esti suparat, intelegeam, dar sa ma iei cu 'ma!>>, dupa ce am stat la aceeasi masa sapte ore, mi se pare urit”, crede patronul Stelei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.