Trei inspectori de la CSM l-au audiat joi pe judecatorul clujean Cristi Danilet, acuzat de colegii sai ca a tinut un discurs despre coruptia din Justitie.
Judecatorul Cristi Danilet, de la Tribunalul Cluj, si ziaristul Mihai Bacalu, de la saptaminalul “Agenda Clujeana”, au fost audiati joi de inspectori ai Consiliului Superior al Magistraturii, in urma unui articol in care era descris mecanismul coruptiei din justitia romaneasca, informeaza MEDIAFAX. Magistratii si grefierii de la Curtea de Apel Cluj au inaintat, in 24 octombrie, un memoriu CSM, in care solicita sa le fie aparata reputatia profesionala, afirma sursa citata. Judecatoarea Cecilia Moraru, purtator de cuvint al CSM, a confirmat pentru Cotidianul ca mai multi magistrati clujeni “au inaintat o sesizare Consiliului, in urma unor afirmatii facute de judecatorul Cristi Danilet”. Moraru a confirmat ca CSM a trimis o echipa de inspectori “care trebuie sa verfice aspectele sesizate in respectiva sesizare”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.