Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti a declarat astazi ca ministrul de externe, Adrian Cioroianu a recidivat prin declaratiile facute ieri, pe tema deportarii infractorilor si a adaugat ca nu mai poate sa-i ia apararea, informeaza NewsIn.

"Cioroainu a gresit inca odata - ieri - si nu pot sa nu recunosc acest lucru. Eu ieri, in fata dumneavoastra (a presei - n.r.) i-am luat aparerea, nu mai pot sa-i iau apararea. Pot sa va spun doar ca ieri a gresit din nou", a fost raspunsul lui Hasotti intrebat daca nu cumva ministrul de externe ar trebui sa-si dea demisia.

"Cioroianu nu este nici rasist, nici xenofob. Daca tacea, filozof ramanea", a mai adaugat Hasotti, comentand afirmatiile ministrului de externe liberal, dupa ce ieri, vicepresedintele PNL a iesti public si a sustinut ca Cioroianu are sprijinul PNL si al Executivului, iar subiectul este inchis.

Intrebat daca o decizie va fi luata dupa europarlamentare, liderul liberal a admis ca atunci vor putea exista discutii, dar nu crede ca in urma acestor discutii ministrul va fi demis.

"Discutii pot fi, inlocuirea nu cred", a raspuns Hasotti, care a adauagt ca „in primul rand premierul este cel care trebuie sa ia o astfel de decizie”.

"Nu am luat in discutie inlocuirea domnului Cioroianu, dar inca odata spun, ieri a recidivat, a gresit din nou, este ridicol sa nu recunosc acest lucru (...) nu mai am cum sa-i iau apararea", a conchis Hasotti.

Declaratiile lui Hasoti survin dupa ce in cursul zilei de astazi, opinia publica l-a criticat din nou, in termeni foarte duri pe ministrul de externe, Adrian Cioroianu care a afirmat, in incercarea sa de a explica ca nu intentioneaza deportarea infractorilor pe un teren din desert, ca acest lucru nu se va intampla "prea curand".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.