Cazul ce a pus pe jar o tara intreaga se extinde la nivel european. Mai multe persoane au anuntat in ultima vreme ca Elodia Ghinescu, avocata disparuta, a fost vazuta in mai multe colturi ale lumii.
Asa ca detectivul particular angajat de familia Ghinescu a redactat un anunt in limba engleza care a fost afisat in locuri publice in mai multe tari din Europa.Detectivul Daniel Ormenisan a declarat ca este uimit de multitudinea pistelor false in cazul Elodia si a decis sa redacteze un text cu semnalmentele avocatei care a fost deja afisat in cateva tari europene si urmeaza a fi raspandit si in alte locuri, astfel incat cei care au vazut-o pe avocata sau care au informatii despre aceasta sa le poata oferi. "Am fost plecat 12 zile intr-o serie de tari europene si am verificat toate pistele de care s-a tot vorbit. Nimic nu este adevarat", a spus detectivul. In anunt apar fotografia avocatei si o recompensa de 30.000 euro pentru cei care pot oferi informatii veridice despre avocata din Brasov.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.