Fostul spion-sef al lui Ceausescu a cazut la pat: nu mananca, nu vorbeste si e vegheat permanent
Ajuns la 78 de ani, generalul (in rezerva) Nicolae Plesita, fostul sef al spionajului extern din Epoca de Aur, este pe patul de moarte. Ruxandra Plesita, nora fostului zbir din fruntea Centrului de Informatii Externe (CIE), a povestit pentru EVZ ca generalul nu mai vorbeste, nu mai mananca si nu se mai ridica din pat de o saptamana. „E un cadavru, ii dau supa cu lingurita, dar si asa refuza mancarea. Nu stiu cat o va mai duce, dar stiu ca de cinci nopti nu dorm si-l veghez la capatul patului”, spune femeia, care a venit special de la Bucuresti la Curtea de Arges ca sa-l ingrijeasca.

Potrivit acesteia, starea de sanatate a generalului s-a agravat brusc acum aproape o saptamana. De atunci nu a mai scos niciun cuvant si nu mai recunoaste pe nimeni. „Daca sotul meu, care e fiul lui, trece drept un strain pentru el... e grav de tot”, adauga femeia. Plesita suferea de mai multe afectiuni, printre care cele la prostata si picioare, la care a si fost operat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.