Conducerea Camerei Deputatilor a decis, ieri, ca deputatii vor depune, din nou, declaratiile de avere si de interese pe anul 2006, ca urmare a aplicarii dispozitiilor Legii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), care va intra in vigoare pe 25 noiembrie.
Acesta a afirmat ca procedura de depunere a acelorasi declaratii de avere i se pare “putin hazlie”. “Desi interpretarea noastra este total diferita de cea a Senatului, s-a decis, chiar daca declaratiile sunt tot pentru anul 2006 si toti parlamentarii le-au depus, si chiar le-au corectat in urma unor sesizari penale, aceeasi declaratie a anului trecut sa o depunem din nou, ceea ce pare putin hazliu”, a spus Ioan Munteanu.
Potrivit secretarului Camerei, aceasta decizie a fost luata pentru a evita discutiile din presa si chiar pe cele ale electoratului, referitoare la faptul ca senatorii au depus declaratiile, si deputatii, nu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.