Parchetul General a solicitat Camerei Deputatilor date si inscrisuri privind lucrarile Comisiei de buget din perioada 22-23 iunie 2004, cand s-a discutat Legea pietei de capital 279/2004, procurorii avand suspiciunea ca au fost facute amendamente la lege in favoarea unor grupuri de interese
Solicitarea a fost trimisa presedintelui Comisiei de buget, Aurel Gubandru, care la randul sau a sesizat Biroul Permanent. In adresa Parchetului, semnata de procurorul-sef DIICOT, Codrut Olaru (foto), se arata ca sunt efectuate verificari intr-un dosar penal, procurorii cercetand, printre altele, si imprejurarile in care s-a facut o serie de modificari legii pietei de capital.

CE A CERUT DIICOT. Pentru continuarea investigatiilor in legatura cu legea amintita, Olaru a solicitat o serie de date si inscrisuri, cum ar fi identitatea persoanelor din CNVM care in perioada 23-24 iunie 2004 au participat, in calitate de invitati, la lucrarile Comisiei de buget. De asemenea, au fost cerute inregistrarile cu luarile de pozitie ale reprezentantilor CNVM, precum si precizarea daca acestia au propus in cadrul dezbaterilor eliminarea sau modificarea amendamentelor aduse de Senat articolului 120 din lege.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.