Dupa ce a pus mana pe serele de la Popesti- Leordeni, clanul lui Gigi Becali, folosind bodyguarzi, impiedica zeci de oameni sa-si foloseasca proprietatile castigate in instanta.

Firma Leoser, detinuta neoficial de Gigi Becali, ocupa abuziv o parte din terenul si serele de la Popesti-Leordeni. Desi nu apare ca actionar in documentele aflate la Registrul Comertului, contactat de EVZ, Becali a recunoscut ca el controleaza firma Leoser.

Terenul si imobilele care in prezent se afla in folosinta respectivei societati au fost retrocedate familiei Stroe, adevaratii proprietari, deposedati de comunisti, dar oamenii lui Becali ii impiedica sa-si intre in drepturile legale.

Mostenitorii stau cu hotararile judecatoresti „in rama”, intrucat se lovesc de paznicii platiti de apropiatii lui Becali, care nu le permit nici macar sa se apropie de terenul de la marginea Bucurestiului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.