Crema lumii mondene din Capitala s-a adunat simbata la Palatul Parlamentului pentru cea de-a treia editie a Balului de Halloween, a carui gazda este Leslie Hawke

Politicieni, vedete tv, artisti, oameni de afaceri romani si straini au reintrat in atmosfera Bucurestiului anilor '20, cu ocazia Balului de Halloween, eveniment de caritate organizat de mama actorului american Ethan Hawke, Leslie.

Premierul Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si Dinu Patriciu au profitat de eveniment pentru a arata ca le pasa de soarta copiilor romi, dintre care mai bine de 90% nu termina scoala. Sensibilizat de povestea unei invatatoare care pentru a ajunge la scoala dintr-un sat de romi merge zilnic pe jos sase kilometri, Tariceanu i-a daruit acesteia o masina. Nelasindu-se mai prejos, Dinu Patriciu i-a oferit invatatoarei carburant pe 5 ani. Pentru a sustine programul „Fiecare copil in scoala“, initiat de Ovidiu Rom, asociatia condusa de Leslie Hawke, cei prezenti au platit cel putin 385 de euro pe bilet, au cumparat bilete de tombola cu 100 de lei si au participat la o licitatie.

Printre cistigatorii la tombola s-au numarat Ioana Tariceanu, sotia premierului, care a cistigat un weekend la un castel medieval din Transilvania transformat in hotel de lux, si baiatul Andreei Esca, Aris, care a primit benzina in valoare de 3.000 de lei, desi e mult prea mic pentru a conduce.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.