Premierul Tariceanu se amesteca iar in activitatea sistemului cameral. Ieri a cerut Camerei de Comert a Romaniei sa darame complexul expozitional Romexpo
Fara sa tina cont ca Romexpo este o societate comerciala privata, Tariceanu a cerut ieri Camerei de Comert a Romaniei, unul dintre actionarii complexului, sa-l darame din temelii: "Aveti complexul Romexpo, care a fost facut in anii '60, care e complet depasit, care e mobilat numai cu gherete si cu bojdeuci, care ar trebui tot ras si facut un complex modern, pentru ca este in oras". Mai mult, Tariceanu a precizat ca, daca nu ar fi prim-ministru, ar darama chiar el Romexpo. Insa a uitat sa spuna ca de trei ani o grupare de liberali, apropiati domniei sale, ataca prin toate metodele Camera de Comert a Romaniei si, mai nou, Camera de Comert Bucuresti, actionarii care detin impreuna 70% din Romexpo. Tinta acestor atacuri: chiar complexul expozitional.


PROBLEMA. Ceea ce nu stie Tariceanu este ca pentru pavilioanele Romexpo exista un plan de modernizare cu termen de finalizare 2012. Si ca lucrarile de ridicare a doua noi pavilioane nu pot demara, pentru ca Primaria nu elibereaza autorizatia de constructie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.