BCR a a nuntat astazi, printr-un comunicat de presa ca Nicolae Danila, directorul executiv al institutiei a demisionat din functie, si ca locul sau va fi luat, in perioada interimatului, de catre Manfred Wimmer, membru al Comitetului Executiv al BCR

Nicolae Danila a fost numit CEO al Bancii Comerciale Romane in anul 2000 si a pastrat aceasta pozitie dupa privatizarea bancii din 2005. Dupa opt ani de activitate de succes in fruntea BCR, Nicolae Danila a anuntat ca demisioneaza din functia de director executiv.

“Consider ca, impreuna cu intreaga echipa BCR am obtinut pana acum un succes deosebit. Astazi doresc sa-i informez pe clientii si pe partenerii nostri, pe colegii mei, precum si piata per ansamblu ca, in baza intelegerii reciproce cu actionarul majoritar, voi parasi banca incepand cu 1 decembrie 2007. Sunt convins ca succesorul meu va continua povestea de succes a BCR si le urez, pe aceasta cale, dansului si bancii, toate cele bune”, a declarat Danila, referitor la decizia sa.

BCR informeaza in acelasi timp ca Manfred Wimmer va ocupa temporar pozitia de CEO. Prioritatile sale vor fi finalizarea Programului de Integrare si Dezvoltare, imbunatatirea sistemului de management si a modelelor de performanta in BCR precum si intarirea pozitiei de lider de piata a BCR.

Dupa finalizarea procesului de integrare, va fi numit un nou CEO, care va putea dedica intreaga sa atentie clientilor bancii si dezvoltarii pozitiei de piata a BCR, anunta banca printr-un comunicat dat publicitatii si transmis de catre NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.