Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Sebastian Vladescu, si-a depus demisia din functie in urma cu cateva saptamani, au declarat pentru NewsIn surse ministeriale, fiind acceptata de premierul Tariceanu in urma cu trei zile

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a confirmat informatia, potrivit careia premierul Tariceanu a semnat decizia de eliberare din functie a lui Vladescu.

Sebastian Vladescu a fost numit secretar de stat in Finante in aprilie 2007, dupa ce a fost demis din functia de ministru al Finantelor pe care o detinea din septembrie 2005. Eliberarea sa din functia de ministru a avut loc odata cu eliminarea PD de la guvernare si reorganizarea Cabinetului Tariceanu format din PNL si UDMR.

Vladescu se afla de trei zile, la Washington, impreuna cu ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, la Reuniunea de toamna a Fondului Monetar International.

La inceputul lunii august, Sebastian Vladescu a declarat ca va pleca din Ministerul Finantelor dupa ce va finaliza privatizarea Automobile Craiova si dupa ce Comisia Europeana va aproba ultimele Programe Operationale Sectoriale. Informatia a fost reluata ulterior si de Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor. Comisia de privatizare a Automobile Craiova a semnat contractul cu Ford pe 12 septembrie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.