Emotii la final de misiune! Un soldat american a lesinat in timpul ceremonialului de incheiere a exercitiului romano-american desfasurat la baza militara Kogalniceanu.

Militarul a primit primele ingrijiri chiar in sala in care avea loc ceremonia, dupa care a fost transportat la infirmeria bazei. Unul dintre medicii care i-au acordat primul ajutor spune ca tanarul a suferit o cadere de calciu, iar acum este in afara oricarui pericol.

In timpul ceremoniei, au fost medaliati pentru merite deosebite, opt militari, intre care doi romani. Exercitiul romano-american Proof of Principle a durat doua luni, timp in care pe la baza Kogalniceanu au trecut peste o mie de militari americani.

Soldatii Statelor Unite pleaca acum spre baza din Germania, iar la Kogalniceanu mai raman 100 de americani, care vor intretine obiectivele si cladirile din baza


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.