Presedintele Traian Basescu s-a aflat ieri la Iasi, cu ocazia sarbatorii Sfintei Paraschiva. In curtea Catedraleui Metropolitane din Iasi, timp de zece minute, seful statului a facut fotografii impreuna cu copiii si cu zecile de oameni, care s-au strans in jurul sau.

Vizita presedintelui Basescu la Iasi a fost extrem de scurta, de cel mult trei ore, dar acesta a fost un bun prilej pentru seful statului de a face o noua baie de multime, printre zecile de mii de oameni care s-au aflat la Iasi pentru a se inchina mostelor Sfintei Paraschiva.

In cursul vizitei sale, Basescu a avut de asemenea o scurta intrevedere cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, informeaza NewsIn.

Potrivit jandarmilor, incepand de vineri dimineata si pana duminica dupa-amiaza s-au inchinat la moaste peste 180.000 de credinciosi, fiecare pelerin asteptand in medie 24 de ore pentru a se putea ruga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.