Ministrul Internelor si Reformei Administrative, liberalul Cristian David, a declarat, astazi, ca nu a semnat documente pentru urmarirea informativa a lui Decebal Traian Remes, informeaza NewsIn

„Hotarat, n-am semnat asa ceva. Este o intoxicare venita pe canelele specifice ale DNA, care incearca sa atraga atentia de la actul penibil de justitie”, a precizat Cristian David.

In presa centrala au aparut astazi informatii potrivit carora, DNA ar fi solicitat Ministerului de Interne, respectiv Directiei Generala de Informatii si Protectie Interna, sprijinul pentru operatiunea de filaj in cazul omului de afaceri Gheorghe Ciorba, acuzat ca i-ar fi oferit bani si produse lui Decebal Traian Remes prin intermediul lui Ioan Avram Muresan.

Potrivit informatiilor din presa, ministrul Cristian David ar fi semnat aprobarea pentru filaj, comenteaza NewsIn, insa David dezminte speculatiile presei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.