Ultima modificare a Codului Fiscal introduce reglementari absurde pentru industria jocurilor de noroc: obligatia de impozitare a veniturilor realizate din jocul la cazinou si la masinile de joc electronice
Acest lucru este imposibil de realizat, sustin reprezentantii asociatiilor de profil, deoarece venitul care intra in acest fel in buzunarul unui jucator nu poate fi cuantificat. Iar Ministerul Economiei si Finantelor nu explica modul in care impozitul pe aceste venituri (nu pe profit) poate fi colectat cu retinere la sursa, adica zilnic sau de fiecare data cand joaca.

Prevederea urmeaza sa se aplice incepand cu 1 ianuarie 2008. Reprezentantii jocurilor de noroc sustin ca nici macar nu au fost consultati in elaborarea textelor care ii vizeaza din proiectul de modificare a legii fiscale, iar Ministerul Economiei si Finantelor nu ne-a infirmat acest lucru.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.